keyboard_arrow_right
Venus blovjob

Anmeldelser thai massage fodmassage frederiksberg

anmeldelser thai massage fodmassage frederiksberg

år ledt efter et ordenligt sted at få Thai massage - det har været svært. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage. Jeg blev vist rundt i lokaliteterne, og der er virkeligt hyggelig og ikke mindst rent. Behandlingen starter med et fodbad hvorefter fødderne masseres. Her finder du os, vi tilbyder alle former for Thai Massage - så kom til Herlev - vi ligger kun 12 km kørsel fra Københavns Centrum! Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Du kan også vælge oliemassagen som ren wellness og afslapning. Jeg har i dag modtaget 1 times vidunderlig thaioliemassage af Top. Hvis du ønsker at bestille tid beder vi dig anvende hjemmesidens tidsbestilling eller ringe til. April 2016 fra mobile enheder. Spørg KatjaAndersen om Top Thai Wellness. Du deltager samtidig i lodtrækningen om en times gratis thaimassage til en værdi.

Anmeldelser thai massage fodmassage frederiksberg - Fodmassage, anmeldelse

Vi har flere professionelle piger. Følg os på Facebook, created and hosted by DanaWeb A/S. 400,-, oliemassage 1 time:. Kan næsten ikke vente til næste gang,- jeg glæder mig. Mine trætte ben havde fået energien tilbage igen. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Ofte føler jeg aldrig at jeg helt har fået nok efter en times massage, men her bliver du masseret fra top til tå og føler dig på en lyserød sky efterfølgende. Perfekt massage og super service, top og hendes mand har dette super fine massage sted. Om Fodmassage, fodmassage eller fodzoneterapi genopretter balancen i kroppen og giver lindring og fornyet velvære.

Anmeldelser thai massage fodmassage frederiksberg - Bedste, thai Massage

400,-, fodmassage 1 time:. August 2015 Bedste massage jeg nogensinde har fået En time føltes som meget længere. I Danmark vil man sammenligne den med en sportsmassage som er hårdere end normal massage. Alle vores massøser stammer reithosen fetisch stundenzimmer oldenburg fra Thailand, og er uddannet og certificeret i Thailand, så vi kan sikre dig en professionel og god behandling. Du er velkommen til at ringe hvis du vil reservere tid, eller hvis du har spørgsmål, på telefon. Thaimassage stimulerer mange sanser og arbejdes dybt ned i muskulaturen. Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport. Jeg føler mig som et nyt menneske og det samme ønsker jeg for andre der har små som store skavanker. Fodmassage, super GOD fodmassage. Det tilbyder vi ikke. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Dok Tong er Thai og betyder guldblomst. Vi har uddannelse i Thaimassage og er stolt af vores thailandske traditioner. Det gjorde ondt mange steder og der blev arbejdet intenst med mig. Om Dok Tong Massage. Se alle behandlinger, ferielukket, asian Star - tirsdag. CVR: 34412073, kontakt os, telefon:, send en mail. Se flere anmeldelser Anmeldt for. Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Tidsbestilling, asian Star - mandag. Spørg DrAlberti om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Vores originale thaimassage er både traditionel massage uden brug af olie, massage med brug af aroma-olier og hyggelige par-massage. Spørg Vian S om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Vi giver os god tid til behandlingen, og gør vores yderste for at give dig en god oplevelse. Fodmassage er godt for blodomløbet og for stimuleringen af kroppens indre organer. Spørg IlseS1953 om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *