keyboard_arrow_right
Sexkino

Kinesisk kalender køn lejre

Hamborg, havde en tredjedel af Danmarks befolkning tysk som modersmål. Jan Goossens: Niederdeutsche Sprache: Versuch einer Definition. Det bruges som et lokalt officielt sprog i Italien ( Sydtyrol såvel som i byerne Sopron (Ungarn Krahule ( Slovakiet ) og flere byer i Rumænien. Det er også bemærkelsesværdigt for sit brede spektrum af dialekter, hvoraf der eksisterer mange unikke variationer i Europa såvel som i andre dele af verden. A b "Distribution of languages on the Internet". 11 Det tyske dialektkontinuum opdeles normalt bredest i højtysk og plattysk, også benævnt nedersaksisk. Indtil omkring 1800 var standardtysk næsten kun et skrevet sprog. Et af to antal: ental eller flertal. Tysk betragtes derfor som et pluricentrisk sprog. 37 Der er blevet spekuleret i om naziregimet bandlyste skriften, da de indså at fraktur ville skabe problemer med kommunikationen i de territorier, der var besat af Tyskland under anden verdenskrig. Lån fra latin fortsatte efter Romerrigets fald gennem kirken og klostrene.

Gay fyr: Kinesisk kalender køn lejre

En betragtelig del af den indfødte befolkning taler tyske dialekter i Luxembourg og omegn. Tysk er et pluricentrisk sprog med de minimalt forskellige standardiserede varianter ( tysk, østrigsk og schweizisk ). I stavelsescoda findes allofonen i mange varianter. Det er det sprog i EU, som flest indbyggere har som modersmål, og det er det næstmest talte sprog i Europa efter engelsk og før fransk. Efter en voka er det stumt og forlænger kun vokalen (eks. Nibelungenlied, hvis forfatter er ukendt, er også et af epokens vigtige værker. St og sp i begyndelsen af ord af tysk oprindelse udtales hhv. Det er det eneste germanske sprog, som ikke bruger det Latinske alfabet som basis for sit standardalfabet.

Tantra massage: Kinesisk kalender køn lejre

For at undgå forvirring ift. De tales i dele af Alsace, det sydlige Tyskland, Liechtenstein, Østrig, samt de tysktalende dele af Schweiz og Italien. Århundrede var der stor indflydelse fra italiensk, hvilket førte til mange italienske låneord indenfor arkitektur, finans og musik. Notker Labeo var i stand til at oversætte aristoteliske afhandlinger i ren (oldhøj)tysk i årtierne efter år 1000. Internet redigér redigér wikikode Ifølge Global Reach (2004) er 6,9 af de besøgende på internettet tyske.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *